Вчора, 14 грудня, в Бердянському районі правоохоронці зупинили водія вантажівки за порушення ПДР. Під час спілкування із ним було виявлено зовнішні ознаки наркотичного сп’яніння, в медзакладі підтвердили припущення.

37-річного водія «Daf» зупинили на трасі неподалік від села Нововасилівка, за порушення ПДР. Під час перевірки документів з’ясувалося, що керманич працевлаштований на одному з підприємств у Полтавській області з надання в оренду спеціальних транспортних засобів. У чоловіка були виявлені зовнішні ознаки наркотичного сп’яніння, тож його просили пройти огляд. У медзакладі лікар підтвердив факт, повідомляє пресслужба відомства.

У порушника вилучили водійські права та склали стосовно нього два адмінпротоколи за ч. 1 ст. 122-2 «Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху» та ч. 1 130 «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції» Кодексу України про адміністративні правопорушення.