Сьогодні, 21 грудня, на території Запорізької області, та Запоріжжя включно, випало трохи снігу, на дорозі ожеледиця. Через це від самого ранку на дорогах побільшало ДТП.

Як повідомляє служба відомства, Служби порятунку «101» отримала повідомлення о 9:51. На автошляху «Харків-Сімферополь» поблизу села Приморське Василівського району зіштовхнулися легкове авто «Lanos» та вантажівка «DAF». Внаслідок чого постраждали водій 1996 року народження та 24-річна пасажирка першого авто. Чоловіка затисло металевими конструкціями в салоні, тож рятувальники його деблокували й передали медикам.

Також на виїзді у село Таврійське на автошляху «Запоріжжя-Маріуполь» перевернувся автомобіль Renault Master. Служба порятунку отримала повідомлення о 08:53. За допомогою крану приватного підприємства бійці ДСНС перевернули транспортний засіб на колеса, після чого відбуксували автівку на узбіччя. Водій і пасажир від медичної допомоги відмовилися.

Зауважимо, через негоду автомобілістам варто бути вкрай обережними на дорозі. За можливості не виїжджати на далекі відстані.

Нагадаємо,  на сайті ДСНС Запорізької області опублікували перелік пунктів обігріву та місць їх розташування по всій Запорізькій області, аби в разі необхідності громадяни змогли знайти прихисток.