До запорізької області, та Запоріжжя включно, прийшла справжня зима. Тож автомобілістів попереджають про небезпеку на дорозі та просять за можливості не виїжджати на далекі відстані.

Про це повідомляється на сайті  ДСНС.

Завтра, 25 грудня, по області вночі буде хмарно, випаде помірний мокрий сніг та дощ, хуртовина, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря від 3° морозу до 2° тепла.Вдень хмарно з проясненнями, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря 0-5° тепла.

У Запоріжжі вночі хмарно, випаде помірний мокрий сніг та дощ. Налипання мокрого снігу, ожеледь, хуртовина. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря від 1° морозу до 1° тепла. Вдень хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря 2-4° тепла.

26 грудня хмарно. Помірні опади у вигляді дощу та мокрого снігу. Місцями налипання мокрого снігу, слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура повітря впродовж доби від 2° морозу до 3° тепла.

Нагадаємо, з переліком пунктів обігріву та місць їх розташування по всій Запорізькій області можна ознайомитися за посиланням.

На головній – фотоілюстрація