В Пологівському районі сусіди виявили тіло 59-річної жінки. Вони викликали на місце події правоохоронців.

Слідчо-оперативна група та оперативники відділення № 1 Пологівського районного відділу поліції встановили, що напередодні між померлої жінкою та її 38-річним сином виникла сварка, в ході якої він наніс смертельні травми. Чоловік перебуває на обліку у психіатричній лікарні, повідомляє пресслужба відомства.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкція статті за умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Підозрюваний перебуває в ізоляторі. Далі вирішуватиметься питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.  Осудність фігуранта буде встановлена після проведення судово-психіатричної експертизи.

Нагадаємо, близько 10:00 до Бердянського районного відділу поліції звернувся директор комунального підприємства «Зеленгосп». Він розповів, що на перехресті вулиць Привокзальна та Шевченка невідома особа здійснила декілька пострілів по авто «УАЗ», яке належить підприємству.