У цьому році Запоріжжя планує завершити низку масштабних проєктів в галузях освіти, медицини, спорту та культури.

Зокрема мова йде про капітальний ремонт дитячого садка «Пролісок». Щодо інших проєктів – в травні будуть проведені тендери на виготовлення проєктно-кошторисної документації. Вже відомо, що майбутню льодову арену в м. Запоріжжі побудують у Комунарському районі, знайдено необхідну ділянку, про це на своєму Телеграм-каналі повідомив в.о. міського голови Анатолій Куртєв.

Також у планах – реконструкція інфекційно-боксованого діагностичного відділення КНП «Міська дитяча лікарня №5», реконструкція Запорізького багатопрофільного ліцею «Перспектива», капітальний ремонт Запорізької спеціалізованої школи І-III ступенів №40, оновлення Палацу культури «Орбіта», ремонт десятків спортивних шкіл міста, – пише він.

Нагадаємо, начальниця Управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА Наталія Власова розповідала, що вже вирішено питання щодо переведення земельної ділянки з державної до комунальної власності міста. Майбутня арена вміщуватиме 750 глядачів, зазначається на сайті ЗОДА.

Нещодавно в Мелітополі відкрили сучасну льодову арену в рамках державної програми «Велике будівництво». Спортивний комплекс розрахований на півсотні глядачів, тут можуть одночасно кататися 120 осіб.

На головній – фотоілюстрація