Вчора, 6 лютого, на 467 км автошляху «Одеса-Мелітополь-Новоазовськ» сталася страшна ДТП, під час якої одна людина загинула на місці, ще одна в лікарні, а двоє інших постраждалих були госпіталізовані.

Поблизу села Новоіванівка Приазовського ОТГ водій «ЗАЗ Таврія» 1988 року народження, обганяючи машину не витримав інтервал та скоїв зіткнення з попутним авто «ВАЗ-2102». Таврія виїхала з дороги та врізалася в дерево, повідомляє пресслужба відомства.

Внаслідок інциденту постраждали водій і пасажири авто, яке спричинило ДТП. Жінка 1986 року народження померла на місці події, ще один пасажир у лікарні. Чоловік, який керував транспортним засобом, й третій пасажир 2004 року народження госпіталізовані.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Вирішується питання про затримання водія-порушника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Свідків просять повідомляти інформацію за номерами телефонів (098) 987-94-44 або «102».

Нагадаємо, 6 лютого на телеканалі СТБ вийшов черговий випуск передачі «Один за всіх». У студії були присутні батьки постраждалого хлопчика, якого у смт. Кушугум однолітки катували декілька годин.