4 лютого на посаду помічника міського голови курортного міста Бердянська, уповноваженого з питань запобігання та виявлення корупції, призначено Сергія Мазурова.

Про це повідомляється на сайті відомства.

В його біографії вказують, що у 2006 році він закінчив Донецький юридичний інститут Луганського державного університету внутрішніх справ за спеціальністю «правоохоронна діяльність» за кваліфікацією юрист. 2019 року отримав освіту за спеціальністю «Економіка та управління національним господарством» та здобув науковий ступінь кандидата економічних наук.

З 2002-2012 рр. служив в органах внутрішніх справ ГУ МВС України в Запорізькій області. Працював у Бердянському міськрайонному центрі зайнятості, ПрАТ компанії «Провідна». У 2019 році обіймав посаду начальника відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад та юридичного забезпечення виконавчого апарату, начальник відділу майнового та юридичного забезпечення виконавчого апарту, начальник відділу з основної діяльності.

В декларації Мазурова немає нерухомості та транспортних засобів. Вказано, що рік в Бердянській районній раді отримав 195646 грн, окрім цього – 13000 грн.

Нагадаємо, 16 листопада Валерій Баранов склав повноваження міського голови Бердянська. Наразі функції в.о. міського голови виконує Олександр Свідло від «ОПЗЖ». Дострокові вибори мають відбутися 30 жовтня 2022 року.

Фото з сайту міськради