Сьогодні, 11 лютого, на 22 км автошляху Донецьк-Запоріжжя близько 5:30 сталася серйозна ДТП, під час якої одна людина загинула на місці події, а ще одну доставили до лікарні.

На вище згаданій ділянці водій автобуса року народження при виїзді з Вільнянська не надав перевагу в русі авто “ІЖ-2126”, в наслідок чого відбулося зіткнення. Пасажирка другого авто 1972 року народження від отриманих травм загинула на місці. Водія цього авто госпіталізували, повідомляє пресслужба відомства.

На момент ДТП водій Фольксвагену був тверезим. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Розпочато розслідування кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України.

Правоохоронці звертаються до свідків події, які мають відеозаписи, звертатись за телефонами: 098-987-94-44  або «102».

Нагадаємо, 10 лютого наряд поліції їдучи по вул. Покровській помітили чоловіка, який йшов тротуаром та ніс дерев’яну скриньку прикриту верхнім одягом. Громадянин розповів, що близько п’яти хвилин тому вкрав цю скриньку для пожертвувань з собору Олександра Невського.