Відповідну заяву депутат Київської міської ради від «Слуги народу» Владислав Трубіцин зробив на своїй сторінці у Фейсбук.

НАБУ та САП підозрюють Владислава Трубіцина в отриманні неправомірної вигоди, у розмірі 1,26 млн грн. Ці гроші підозрюваний за версією слідства вимагав за встановлення підприємцями “купав” у столиці. 9 лютого 2022 року детективи НАБУ його намагалися затримати, однак він втік.

На своїй сторінці у Фейсбук Трубіцин розповів, що сьогодні взяв участь у засіданні дисциплінарної комісії Київської міської організації політичної партії «Слуга народу», під час якої, зокрема, він виклав свою версію подій щодо обвинувачень. Стверджує, що ніяких хабарів не отримував, і ні від кого не втікав.

Апогеєм цієї інформатаки стало 9 лютого, коли з анонімних та недостовірних джерел потоком полилася фейкова інформація. Тоді суспільству намагалися подати все так, що мене впіймали на хабарі, а потім – що я тікав від детективів НАБУ, надалі переховуючись у Оболонській РДА, і був нібито оголошений у розшук.
Авторів цієї фейкової інформації згодом зовсім не цікавило, що все написане ними, спростував навіть директор НАБУ.

Щоб на партію не здійснювалися «різноманітні медійні атаки», звернувся до членів дисциплінарної комісії із заявою щодо припинення на період досудового розслідування свого членства у партії «СН».

На сайті антикорупційного бюро вказано, за процесуального керівництва прокурорів САП, детективи Національного бюро викрили депутата Київської міської ради і ще п’ятьох осіб на одержанні 1,26 млн грн неправомірної вигоди за сприяння в організації роздрібної торгівлі м. Києва.