На сайті міськради вказано, що у бік Бердянська рухається військова техніка, тож місцевих мешканців просять бути дуже обережними, дбати про свою безпеку, і безпеку своїх близьких.

Мешканців курортного міста просять бути напоготові. Дослухайтеся до сирен, які сповіщають про небезпеку. У разі сигналу тривоги, одразу біжіть в укриття. Не вірте інформації про навчання, в Україні другий день триває повномасштабна війна. Загроза реальна.

Дорогі бердянці! Велике прохання відпустити всіх працівників, які не задіяні у підтримці міської інфраструктури, додому.
Прохання всім зберігати спокій.
Є інформація, що у бік Бердянська рухається колона ворожої військової техніки. Ми не знаємо зараз буде техніка заходити в місто або пройде повз.

На своїй сторінці у Фейсбук міський голова Олександр Свідло опублікував перелік укриттів, щоб громадяни могли ознайомитися та знали куди треба тікати:

До укриттів, що діють вчора:
– ЗОШ №2 (вхід з двору)
– ЗОШ №3
– Міський палац культури
– Укртелеком (вхід з вул. Морської у двір)
– ЗОШ №11
– БК Райагропромпостач
– АЗМОЛ та БК Нафтохімік
– вул. Смоленська, 34.

Додалися:
– Центр туризму
– колишнє кафе “Роги та копита” (вул. Руденка)
– Центральний ринок (входи відкриті з усіх боків)
– Гімназія №2
– ЗОШ №4
– ЗОШ №5
– ЗОШ №16
– завод Азовкабель (вул. Промислова 2И).

Із собою обов’язково беріть документ, їжу, води, медикаменти й теплий одяг.

Сьогодні російські військові намагалися захопити міста Запорізької області. Бої тривають. Наші військові дають гідну відповідь, ворог зазнає втрат. Наразі ситуація по області більш-менш контрольована.

Нагадаємо, у Мелітополі під ворожі обстріли потрапили житлові будинки. У наслідок чого постраждали 12-річна двічинка та 46-річний чоловік.