Зараз у м. Мелітополі складна обстановка, втім ситуація контрольована. Через військові дії у місті світло та вода зникало на деякий час. Міський голова Іван Федоров відрапортував про те, що зараз відбувається:

«Десь півдня майже половина міста сиділа без світла. Під час обстрілів було пошкоджено одну з головних підстанцій. Це призвело до знеструмлення спочатку усього міста, після чого обленерго забезпечити електроенергією пів міста. На цей час близько 90% все забезпечене електроенергією.

Як в и розумієте, від електроенергії залежало тепло та вода. Скоро населення м. Мелітополя будуть забезпечені водою. З теплопостачанням складніше. Скоріше за все, завтра ситуацію врегулюємо.

На жаль, під час обстрілів велика кількість будинків постраждала. Десь понад 10. На превеликий жаль, є втрати серед цивільних.

Медична сфера працює у штатному режимі. Всі комунальники також працюють у штатному режимі. Сподіваємося, вдасться ввімкнути вуличне освітлення, щоб можна було запобігти мародерству», – звернувсячерез Фейсбук до містян Федоров.

Нагадаємо, на вул. Олега Кошового Мелітополя під час обстрілів в підвал будинку потрапив снаряд. Травмувалася 12-річна дитина та її 46-річний дядько.

На головній – фотоілюстрація