Над Черніговом нашим військовим вдалося збити ворожий літак, який нищив будинки мирних українців та забирав їхні життя. Один з льотчиків загинув, а іншого вдалося взяти у полон.

Один з пілотів літака-штурмовика
Фото: Оперативне командування “Північ” / Operational Command “North”

Сьогодні стало відомо, що 5 березня над Черніговом фахівці ППО збили ворожий літак-штурмовик СУ-34. Це той самий літак, який бомбардував мирне населення. Один з пілотів – майор Криволапов К.В, який загинув. Він знаходився у базі даних «Миротворця» через те, що у Сирії так само як і в Україні, бомбардував мирне населення. Другий – майор Олександр Красноярцев. Він капітулював й намагався втекти, але злочинця затримали.


Красноярцев також відпрацьовував своє «вміння» у Сирії. В Інтернеті вдалося знайти світлину, де він усміхнений на фоні літака стоїть поряд з Володимиром Путіним та Башаром Асадом. За всі свої злодіяння затриманий відповість на міжнародному трибуналі разом з президентом РФ.

Фото: Google.com

Зауважимо, за інформацією Чернігівської ОДА вдень 4 березня та у ніч на 5 березня російська авіація систематично бомбила Чернігів, зокрема житлові квартали. За цю добу відбулося 30 пожеж, 29 з яких – через обстріли. Внаслідок бомбардувань 17 осіб загинули, ще 13 отримали поранення.