Сьогодні, 25 травня, о 5:13 рашисти випустили чотири ракети по Запоріжжю. Одну з них вдалося збити нашим військовим ППО.

В Телеграм-каналі Запорізької обласної військової адміністрації повідомили, що внаслідок обстрілів в приватному секторі було пошкоджено 62 будинки. Одна людина загинула, ще троє постраждали.

Так, сьогодні, 25 травня 2022 року, о 05:13 російські війська запустили чотири крилаті ракети по місту Запоріжжю. Одну з них збило наше ППО. Інші три атакували два райони міста – гатили по цивільних об’єктах Шевченківського району та торговельному центру в Олександрівському районі. У приватному секторі щонайменше 62 пошкоджені будинки. Наразі відомо щодо однієї загиблої громадянки та трьох поранених.

Нагадаємо, відбулися тимчасові зміни в роботі міського транспорту. На своєму Телеграм-каналі в.о. міського голови Анатолій Куртєв повідомив, що рух трамваїв буде відбуватись за маршрутами з трамвайного депо на вул. Шкільній до цирку, а також на Павло-Кічкас й Запоріжжя Ліве. На інших маршрутах електротранспорт поки не працюватиме.

Оновлення. Станом на 25 травня 10:16 на Телеграм-каналі в.о. міського голови Анатолія Куртєва з’явилася інформація, що одна жінка загинула, ще четверо поранені.

На головній – фотоілюстрація