18 жовтня у міськраді Запоріжжя відбулася постійна комісія з питань екології, на якій була представлена ​​нова співробітниця Департаменту охорони здоров’я Запоріжжя.

Новою головою відділу реформ та розвитку медичної допомоги Департаменту охорони здоров’я Запорізького міського ради стала Ситникова Марина Миколаївна.

Раніше Марина Ситникова працювала в Управлінні охорони здоров’я Запорізької ОГА на посаді голови відділу охорони материнства та дитинства від управління реформами та розвитку медичної допомоги Департаменту.

Журналісти Інформаційного агентства “RegionNews” вирішили більше дізнатись про новопризначену голову відділу і знайшли її податкову декларацію, яка може зацікавити.

Так, Марина Ситникова є власницею земельної ділянки у 454 кв.м та приватного будинку площею 77,2 кв.м, який коштував у 2010 році 71 178 гривень.

Також за 2016 рік Ситникова отримала 113 154 гривень заробітної платні. Вона працює не тільки у департаменті, а й за сумісництвом лікарем-акушером у КЗ “Пологовий будинок №4”, ЗОЗ “Пологовий будинок №3”.

Крім того, вона отримала дохід від відчуження майна (квартири) – 182 000 гривень. На рахунках та готівкою у нової голови є 42 000 гривень та 4 000 доларів.