На сайті Запорізької міської ради вказано, що враховуючи звернення депутата Євгена Мусійчука та мешканців Запоріжжя, було прийнято рішення внести зміни на один з автобусних маршрутів.

Мова йде про маршрут №76 «вул. Розенталь – вул. Європейська – вул. Розенталь». Мешканці Запоріжжя досить часто користуються цим громадським транспортом, щоб дістатися до кладовища Святого Миколая. Від кінцевої зупинки до цвинтаря відстань близько одного кілометра.

1. Організувати  рейси  за  маршрутом  загального  користування  №76 «вул. Розенталь – вул. Європейська – вул. Розенталь» тимчасово, терміном до закінчення карантину, за окремими розкладами руху автобусів, до зупинок громадського транспорту «вул. Розенталь» та «Цвинтар Св. Миколая».

2. Доручити управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради згідно з п.1 цього рішення  організувати  внесення  змін до   паспорту   автобусного   маршруту   загального   користування   №76 «вул. Розенталь – вул. Європейська – вул. Розенталь», а також договору надання послуг з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування від 07.12.2018 №149  (шляхом укладання додаткової угоди).

Щоб уникнути незручностей для людей, запропоновано організувати рейси за вказаним маршрутом, за окремим розкладом руху автобусів, до зупинок громадського транспорту «вул. Розенталь» та «Цвинтар Св. Миколая». Зміни триватимуть до закінчення карантину.

На головній – фотоілюстрація