Відомого російського актора Гошу (Юрія) Куценка, який до речі народився у Запоріжжі, тепер не пустять в Україну, від потрапив до “Чистилища” Миротворця. Його звинувачують у ряді проросійських дій, які суперечать українській державності, йдеться на саті Миротворця.

Зокрема, актора звинувачують в організації порушення державного кордону України з метою проникнення в анексований Крим групи іноземних громадян. Про це повідомляється на офіційному, пише 5 канал.

Куценка також звинувачують в участі у пропагандистських заходах країни-агресора і спробах легалізації анексії Криму.

«Організація порушення державного кордону України з метою проникнення в захоплений російськими окупантами Крим групи іноземних громадян. Участь у пропагандистських заходах Росії (країна-агресор). Участь у спробах легалізації анексії АР Крим», – сказано у повідомленні на сайті «Миротворець».

На сайті «Миротворець» також говориться про те, що Куценко знімає фільми в окупованому Криму. Так, він виступив продюсером, а також зіграв одну з ролей у фільмі про війну в Косово «Балканський кордон», який знімався у 2017-2018 роках і отримав субсидію Мінкульта РФ. Куценко анонсує фільм як «чесну щиру картину, що прославляє російську зброю».

Гоша Куценко родом із Запоріжжя, йому 51 рік. У дитячому віці переїхав до Львова, у зв’язку з роботою батьків, там він закінчив школу № 56. По закінченні вступив до Львівського політехнічного університету, проте навчання не закінчив і був призваним до Радянської армії.