Катерину Бабкіну відправили за грати принаймні на 2 місяці, тим часом правоохоронці проведуть слідчі дії та експертизу на осудність горе-матері.

Засідання проходило у закритому режимі, тож зняти жінку на відео вдалося лише перед початком слухання. На закритості наполягав адвокат, сама підзахисна не заперечувала стосовно публічності процесу.  Катерина виглядає спокійною і мовчазною. Жінка не плаче і мабуть до кінця не усвідомлює що накоїла.  У своїх свідченнях запевняє, втопила дітей, бо примарився кінець світу. Перед цим витерла на телефоні усі дані з соціальних мереж, а сам мобільний викинула у вікно.

За легендою жінки, думки про вбивство власних дітей у неї виникали і раніше. Трагічного дня горе-мати відпросила діток з курсів фігурного катання і запросила погуляти. Біля озера запропонувала скупатися, все відбувалося наче гра. Коли глибина була достньою, взяла дітей за голови і занури під воду, відпустила, коли не почула під руками життя. Далі подалася дорогою у бік Чернігова.

На трасі Київ-Чернігів жінку затримала поліція, на той час вона була у неадекватному стані. Якщо її осудність підтвердять медики, Катерина може отримати довічне ув’язнення.

Читайте по темі: Стилістка жінки, що втопила своїх дітей, розказала про душевні переживання клієнтки