Кілька днів тому в Запоріжжі члени організації “Наследие” викрили чергового шанувальника школярок. Чоловік прибув до Запоріжжя з Мелітопольського району, винайняв помешкання, де планував вступити у іншимний зв’язок з дівчинкою 12 років, щоправда чоловік заявив – був упевнений, їй вже 13. Напевно сподіваючись, що це інстотно змінить його становище, – розповіли редакції Regionnews члени вище вказаної організації.

Перед цим кілька днів  переписувався з семикласницею, надсилав їй фото та відео порнографічного характеру та домовлявся про інтимний зв’язок під час зустрічі. Домовленості напевно досягнув, адже добре підготувався до можливої події. Під час того, як чоловіка зупинили активісти він старався чинити опір, навіть вдарив одного із хлопців. Пізніше свої дії виправдовував тим, що йому, цитуємо: “скучно”, “я пишу всем, кто мне отвечает”. Вік дівчаток “ловеласа” очевидно не збентежив.

Підстави називати чоловіка “серійним педофілом” дають його численні, за словами активістів організації “Наследие”, переписки з дівчатками 12 або 13 років. Під час розмови з активістави з’ясувалося, що  чоловік постійно спілкується з неповнолітніми на інтимні теми, просить у них оголені фото та надсилає відео порнографічного характеру. Також обіцяє навчити їх “вищому пілотажу”. “Ловелас” спеціально працює в інших містах, щоб не піймали.