Сьогодні, 28 листопада проходить чергова сесія Запорізької міської ради. Порядок денний уже прийняти і депутати приступили до виступів та звернень, на це по регламенту виділено 30 хвилин.

Під час звернень депутати звернули увагу колег та міського голови на те, що опалювальний сезон у Запоріжжі почався з великими проблемами. Дуже частими є ситуації, коли будинок до опалення підключений, а по частині стояків тепла не було. Чимало випадків, коли люди самі клопотали про підключення будинків, керуючі компанії ігнорували питання. Зокрема, найбільш проблемною є компанія “Місто для людей”, найбільша кількість холодних будинків була саме у їх управлінні. Підняли питання про розірвання договору з цією керуючою компанію та депутати навіть не внесли питання до порядку денного.

Також говорили про те, хто буде платити за холодні батареї, особливо у тих будинках, які були підключені лише частково.

Міський голова запевнив – якщо батареї були холодними, населення за тепло платити не буде. Витрати покладуть на керуючі компанії, які не подбали, щоб тепло надійшло вчасно. Також запевнив, повний список будинків, у яких опалювальний сезон розпочався із запізненням або частково є, тому перерахунок буде здійсненим.