Вже вдруге Запорізька територіальна організація партії «Європейська Солідарність» збирає городян на масштабне родинне свято.

Сьогодні Свято української родини проходило в парку Трудової слави. На заході були передбачені розваги і для малечі, і для дорослих – веселі аніматори, локації з аквагримом, майстеркласами, катання на конях та багато інших цікавинок.

Свято відвідали декілька тисяч запоріжців. Багато з них наголошували, що наразі в місті якраз не вистачає таких патріотичних заходів.

«Дуже приємно, коли українцям дають не просто безкоштовні та безсмислові подачки,  а проводять акції з душею, прищеплюючи діткам патріотизм. Мої діти із задоволенням  сьогожні провели час, програми, поспілкувалися з такими ж однолітками. Міцна родина – запорука успішної країни і мені дуже імпонує те, що партія “Європейська Солідарність” дбає про фундаментальні речі, такі як патріотизм і родина. Приємно, що в такі буремні часи українцям нагадують, що родина завжди залишається українською цінністю. Наша сила – в нашій єдності» – емоційно поділилася думками пані Марія, що прийшла на свято цілою сім’єю.

Всіх гостей фотографував професійний фотограф, тож якщо ви відвідали свято, ваші фото незабаром з’являться на сторінках Запорізької територіальної організації партії «Європейська Солідарність» в соцмережех:

Facebook: https://www.facebook.com/e.solidarnist.zp
Instagram: e_solidarnist_zp