Боєць АТО, який пізно вночі вступився за касирку в супермаркеті АТБ та отримав за це битою по голові сьогодні проходить процес реабілітації. Важка черепно-мозкова травма, майже місячна кома та тривала реанімація не змогли зламати волю до повноцінного життя.

У той час, як медики не давали втішних прогнозів стосовно життя Миколи Стельмаха його рідні та небайдужі запоріжці вірили що хлопець зможе вибороти собі життя. І Микола виправдав надії, сьогодні він вже може ходити, говорити, займатися (в міру можливостей) вправами, які призначили хлопцю реабілітологи.

“Микола абсолютно повноцінний, він все розуміє, пам’ятає та спілкується з рідними” – каже дружина брата Миколи Маргарита.

Дівчина стверджує, він це зробив завдяки всім, хто тоді молився і допомагав сім’ї впоратися з потужним фінансовим навантаженням.

Хоча найгірше вже позаду, Миколі досі потрібна підтримка, а його сім’ї допомога, бо ж реабілітація буде затратною та тривалою. Щоб показати запоріжцям результат взаємодопомоги та підтримки Маргарита опублікувала фото та відео з Миколою сьогодні. Також коротко нагадала події майже річної давнини.

Надтхенна успіхами Миколи родина щиро вірить, що він стане абсолютно таким же, як колись, коли сповнений здоров’я та палкого духу йшов захищати кордони України. Таким він, зрештою і повернувся з війни, але через свою людяність опинився на межі життя та смерті.

Якщо у вас раптом є можливість допомогти Миколі одужати повністю, ось реквізити.

Карта ПриватБанк 4149629380972364
Стельмах Любов Федорівна.