А що з маршрутками?: у запорізькому транспорті встановлюють пристрої для безконтактної оплати.

На своїй сторінці у Facebook міський голова Володимир Буряк повідомив, що в громадському транспорті вже почали встановлювати спеціальні пристрої для оплати безоплатного проїзду. Щоправда, новим способом оплати не зможуть скористатися пасажири маршруток, адже перевізників встановлювати прилади ніхто не зобов’язував поки.

Сьогодні розпочався монтаж обладнання для безконтактної оплати проїзду в муніципальному транспорті міста. Це перший…

Опубліковано Владимир Буряк. Официальная страница городского головы Запорожья Понеділок, 17 серпня 2020 р.

Монтаж обладнання для безконтактного проїзду почали встановлювати у великих автобусах, тролейбусах та трамваях сьогодні, 17 серпня. Пасажири, які користуються муніципальним транспортом, зможуть розрахуватися за проїзд за допомогою банківської картки, смартфону або мобільного додатку. Тих хто не готовий до подібних «новацій» заспокоїли, адже придбати квиток також можна буде за готівку.

«В умовах карантину, це буде не тільки зручно та сучасно, а ще й більш безпечно! Вже у вересні плануємо оснастити валідаторами весь комунальний транспорт і запустити роботу системи», – зазначив міський голова в соціальних мережах.

Нагадаємо, встановлення валідаторів у громадському транспорті Володимир Буряк анонсував на початку літа. Після того, як запоріжці «закидали» петиціями про встановлення відповідних пристроїв у транспорті для безконтактної оплати проїзду.

КП «Запоріжелектротранс» уклало угоду з ТОВ ФК «Контрактний Дім» на суму 950 000, 00 грн. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг – 31 грудня 2020 року.