Як ми повідомляли, вчора, 19 липня, до Запоріжжя з офіційним візитом прибув Президент Володимир Зеленський. Він відвідав ряд локацій. Не обійшлося без поїздок до славнозвісних недобудованих мостів, де зараз кипить робота. Очільнику пообіцяли, що вже через два роки зроблять проєкт.

Про перебіг зроблених робіт Володимиру Зеленському відрапортував голова Державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодор) Олександр Кубраков. Він розповів, що ремонт розпочався у квітні, вже у 2020 році мають відкрити рух для транспорту по одній смузі. На об’єкті цілодобово проводяться роботи. Нібито, за два роки мають здати проєкт, повідомляється на сайті Запорізької облдержадміністрації.

Президент навіть встиг зробити селфі на фоні недобудов. Фото він виклав у соціальних мережах з написом: «Міст у Запоріжжі. Будуємо цілодобово! Хтось обіцяв багато років, а ми робимо!». Одні підписники похвалили керманича країни, інші ж навпаки зауважили, що багато політиків, у тому числі з його команди, піарилися на цій темі. Проте виконати обіцянку, поки так ніхто й не зміг.

Для довідки: запорізький міст складається з шести транспортних розвязок, що включають 27 штучних споруд, зокрема, два позакласні мости з окремим спорудами під кожен напрямок руху. Довжина магістралі – понад 9 км.

Нагадаємо, минулого року на недобудованих мостах через Дніпро відбулася акція, присвячена початку будуванню конструкцій 15 років тому. Активісти встановили на лівобережній частині недобудований пам’ятний знак з інформацією про початок спорудження мостів та вимогою завершити роботи.