Фанатична любов до Росії та відверта зневага до всього українського залишили 40-річну колишню викладачку, докторку культурології, кандидатку педагогічних наук, професорку кафедри культурології Факультету філософської освіти та науки Педагогічного університету ім. Драгоманова Євгенію Більченко без нічого.

Жінка називала себе росіянкою та публічно виступала проти всього українського й продовжувала жити в Україні. А після чергової витівки Євгенію звільнили з вишу, де вона працювала, їй також закрили доступ до публічних заходів. Жінка зізнається – втратила не лише репутацію та повагу, а й бажання з боку оточення спілкуватися з нею. Зараз колишня викладачка називає себе ніким і зізнається – дуже цього боялася.

Скандальні події відбувалися у січні цього року, викладачка вишу виступила з критикою проти Закону про мову, назвала його проявом фашизму, а Україну порівнювала з нацистською Німеччиною. Робила це жінка від фанатизму, відсутності моралі та інтелекту чи від бажання слави – відомо ймовірно лише їй.

Зараз же Євгенія Більченко відверто зізнається – сподівалася, що після подій її обов’язково підхоплять опоненти, мала на увазі партію ОПЗЖ, надії покладала також на Росію, сподіваючись, що стане популярною й отримає славу та визнання там. Нічого з очікуваного не сталося.

Про це Більченко пише в соціальних мережах, каже, що страждає, але почувається щасливою. Напевно жінка очікувала співчуття від користувачів мережею, але отримала чергову порцію критики та негативу.