У поліції Запорізької області прокоментували смертульну ДТП, в якій згоріло живцем троє молодих людей, ще троє їх однолітків були доставленими до лікарні.

За інформацією прес-служби поліції усі, хто перебував в автомобілі на час зіткнення – громадяни Королівства Марокко.

17 вересня близько 19:40  водій автомобіля «BMW», рухаючись по середній смузі проїзної частини Набережної магістралі зі сторони вулиці Лермонтова в напрямку вулиці Української в районі електроопори допустив занос транспортного засобу, виїхав на ліву смугу, де скоїв зіткнення з автомобілем «Nissan» під керуванням 40-річного водія. Після чого водій «BMW» виїхав на газон, який розділяє потоки зустрічних смуг і  скоїв наїзд на опору рекламоносія, внаслідок чого відбулось загоряння транспортного засобу.

 

В результаті ДТП 21-річний водій «BMW» та два його пасажири: хлопець-одноліток і 17-річна дівчина загинули  та місці.

Ще троє пасажирів: 20-річна дівчина, та два хлопці 20-ти та 23-х років доставлені в лікарню з тілесними ушкодженнями різного ступеню важкості. Всі жертви аварії – громадяни Королівства Марокко. Водій та пасажир другої іномарки не постраждали.

 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Причини та обставини аварії з’ясовуються.