Молоді батьки у Запоріжжі загубити 2-річну дівичнку. Кілька годин вона блукала вулицями, аж поки її не знайшли правоохоронці.

Про даний факт правоохоронці повідомили до відділення поліції. Самі ж намагалися самостійно дізнатися у малечі звідки вона та де її батьки, але все було марно. То ж одразу зайнялися пошуками рідних дитини.

Про ситуацію, що трапилася 7 жовтня розповіли у пресслужбі поліції.

В цей час до чергової частини Дніпровського відділу поліції надійшло повідомлення від 29-річної мешканки вулиці Істоміна Дніпровського району про зникнення її малолітньої доньки 2018 року народження. Жінка детально описала зовнішні ознаки крихітки.

Працівники поліції одразу помітили схожість, на що в першу чергу вказували вік, одяг, а також той факт, що дівчинку було знайдено неподалік від місця проживання заявниці. Відпрацьовуючи отриману інформацію правоохоронці прибули за вказаною в заяві адресою та повернули матері маленьку мандрівницю.

Вже у Дніпровському відділі поліції жінка пояснила, що ненадовго залишила доньку зі своїм знайомим, коли ж повернулася, виявила, що вхідні двері відчинені, а малеча зникла.

За неналежне виконання обов’язків по вихованню дітей, стосовно матері складено адміністративний протокол за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Читайте також: 74% ОПИТАНИХ ЖИТЕЛІВ ЗАПОРІЖЖЯ ПІДТРИМАЛИ КАНДИДАТА В МЕРИ ТИШЕЧКА, ЯКИЙ ЗВИНУВАТИВ МІСЦЕВУ ВЛАДУ В НАКОПИЧЕННІ БОРГІВ