Один зі співробітників ДСНС Запорізької області зробив все для того, щоб його кохана запам’ятала день, коли він їй освідчився.

12 лютого рятувальники провели тактично-спеціальні навчання щодо взаємодії під час виникнення надзвичайної події на об’єкті з масовим перебуванням людей спільно зі співробітниками ТОВ «Нова пошта». Ніхто не очікував, що того дня один зі співробітників зробить романтичний вчинок для своєї дівчини.

Під час заходу фахівець відділення цивільного захисту 31-ДПРЧ Владислав Коренець запропонував вийти за нього заміж Ірині. Вона працює у відділенні, де відбуваються навчання.

«Сьогодні найголовніший день у моєму житті, тому, що я зізнаюся тобі в коханні, моя єдина. Наші почуття, наша казка на двох – це найпрекрасніше, що сталося зі мною у житті. Я дякую тобі за все. Ти – надзвичайна, найкрасивіша і найнеповторніша дівчина. Я хочу прожити з тобою кожен момент свого життя, бо ти і є моє життя! Але окрім зізнання у своїх почуттях, я прийшов сьогодні до тебе з питанням: Іро, ти згодна стати моєю дружиною?»

Приголомшена Іра відповіла «так». Приєднуємось до привітань колег новоспечених молодят!

За матеріалами пресслужби ДСНС