Кілька днів на Херсонщині розшукують 7-річну школярку Марію Борисову.

До села Щасливе Олешківського району з’їхалися волонтерські групи з багатьох міст, зокрема команда Олександра Курінного із Запоріжжя також брала участь у пошуку дівчинки. Станом на ранок 10 березня пошуки на місцевості припинили. Волонтери, поліція, нацгвардійці прочесали в селі кожен куточок, усі закинуті місця, але дитина наче крізь землю провалилася.

Шукати далі в цьому ж населеному пункті сенсу не бачать, вважають, якби дитина там була, її б уже знайшли.

Втім, пошукова операція загалом продовжується, волонтери розклеюють орієнтування в сусідніх населених пунктах. Водіїв, які проїжджали повз село 7 березня ввечері просять проглянути свої реєстратори, бо там може бути цінна інформація. Поліція та рідні вважають – ймовірніше за все Марічка зникла в районі зупинки громадського транспорту, там її бачили востаннє. Дівчинка живе недалеко від зупинки, у день зникнення вона хотіла зустріти автобус, бо ним повинен був приїхати тато з подарунком на 8 березня.

Тато приїхав, а от дівчинка зникла, рідні припускають, що її вивезли з села.

Нагадаємо, 7 березня близько 19:00 в селі Щасливе зникла 7-річна Марія Борисова.  Маша гуляла на подвір’ї власного будинку й раз від разу виглядала автобус. Де вона зараз – невідомо.

Прикмети дитини: виглядає на 6-7 років, на зріст 100- 110 см, худорлява, довге світло-русяве волосся.

Одяг: чорна куртка з капюшоном з сірим коміром, чорна шапка, темно сині спортивні штани з сірою смугою збоку, рожеві чоботи.

Якщо Ви десь бачили цю дитину – телефонуйте з мобільного на гарячу лінію «Служби розшуку дітей» за номером 116 000!