Пресслужба «Управління міжнародних відносин Департаменту культури ЗОДА» повідомила сумну звістку про свого колегу.

Стало відомо, що на 69-му році життя зупинилося серце Олександра Клавдійовича Клемешина. Він багато років обіймав різні посади в Запорізькій обласній державній адміністрації. За цей час встиг чимало зробити для розвитку культури міста і не тільки.

Олександр Клавдійович багато років працював в Запорізькій обласній державні адміністрації на різних посадах – як завідуючий сектором з питань діяльності релігійних організацій управління з питань внутрішньої політики та інформації облдержадміністрації, як начальник відділу у справах національностей та релігій, заступник начальника відділу у справах національностей, міграції та релігій та інших.

Олександр Клемешин на своїх посадах та як релігієзнавець, член правління Української асоціації релігійної свободи зробив великий вклад у справу розбудови міжконфесійної діяльності, розвиток співпраці органів влади з релігійними та національно-культурними громадами, для організації роботи духовної ради християнських церков Запорізької області, пише пресслужба.

Приєднуємось до співчуттів! Вічна пам’ять!

Фото пресслужби