Вчора, 17 березня, з’явилася інформація, що з балкону багатоповерхівки, яка розташована на вул. Василя Сергієнка Хортицького району, впала 6-річна дівчинка. Дитина загинула. В соціальних мережах припускали причетність вітчима до трагедії.

На одному з пабліків в Instagram писали, що на момент трагедії матері Маші (загибла дівчинка) вдома не було. І нібито, з вікна викинув дитину співмешканець жінки. Новину активно почали коментувати мешканці будинку. Вони надали коментар журналістам «Forpost», у якому вказали, що не вірять чуткам. Ба більше, сусід сім’ї стверджує, що чоловік любив дівчинку. Часто залишався з нею, коли Ірина – мати Маші, йшла на роботу.

Також очевидці розповіли, що в останнє бачили дитину на ринку, де працювала її мама. Через пів години дізналися про жахливу трагедію.

На цей час в пресслужбі поліції не прокоментували подію.

Оновлення. Як повідомляє пресслужба ГУНП, повідомлення про загибель дівчинки надійшло близько 15:00. Попередня причина смерті – падіння з балкону власної квартири, яка розташована на 9-му поверсі. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 п.2 ст. 115 ККУ. Інцидент розглядають як нещасний випадок. Продовжується розслідування.