Якщо ви все життя мріяли придбати кросівки відомого бренду «Gucci» – у вас з’явилася можливість придбати взуття за фантастично низькою ціною. Проте треба розуміти, одягнути ви їх не зможете.

Завдяки колаборації компаній Wanna (білоруська IT-компанія) та «Gucci», охочі зможуть віртуально приміряти цифрові кросівки. Ця послуга є платною: у своєму додатку купуєте за 11,99 долара, а в додатку Wanna – 8,99 долара, повідомляє “BOF”.

Розроблений креативним директором Алессандро Мікеле, кросівки також є першим оригінальним цифровим продуктом від білоруського Wanna, який спеціалізується на використанні доповненої реальності (AR) для створення 3D-моделей для цифрової фурнітури кросівок та годинників. Наразі технологію програми використовували Reebok, Farfetch, Puma та Snapchat, щоб перевірити, як споживачі взаємодіють з віртуальними випробуваннями, і, можливо, що важливіше, фотографуючи себе з новими продуктами з використанням доповненої реальності.⁠

Клієнту потрібно зайти в один з двох додатків, обрати кросівки й купити їх. Алгоритми програм вже визначать місцезнаходження ніг в кадрі й «намалюють» на них взуття.

Фото: Google.com