Депутатка Львівської міської ради від політичної партії “Європейська Солідарність” раптово пішла з життя. Олені Пасевич було 42 роки, причиною раптової смерті став обрив тромба. Медики «швидкої допомоги» приїхали на виклик о 19:20, але були змушеними констатувати смерть жінки.
Трагічна подія трапилася 26 березня ввечері.
Церемонія поховання Олени Пасевич відбулася сьогодні, 28 березня.
Міський голова Львова Андрій Садовий висловив співчуття з приводу смерті Олени Пасевич.
«Молода, любляча мама, вдова Героя АТО, волонтерка, активна захисниця інтересів учасників бойових дій, депутатка міської ради. Спічуття всім рідним та близьким», – йдеться у повідомленні мера.
Також слова скорботи висловив п’ятий президент України Петро порошенко.
Важка втрата для нашої команди, для Львова і всієї України. Раптово і трагічно обірвалося життя Олени Пасевич, депутатки львівської міської ради від «Європейської Солідарності».
Російська агресія забрала в Луганському аеропорту її чоловіка, тому вона як ніхто розуміла біль і самопожертву українських воїнів і їхніх родин. Ми завжди будемо вдячні пані Олені за самовіддану працю із захисту учасників визвольної війни України проти російського агресора та членів їх сімей. Її невтомна праця допомогла багатьом і багатьом, за це їй доземний уклін і вічна память.
Щирі співчуття усій родині, рідним і близьким. Сил пережити ще одне горе. Хай Господь прийме пані Олену у Царство Небесне.

У львівській політиці Олена Пасевич з’явилася після Революції Гідності. У 2014 році її чоловік Іван Пасевич, старший лейтенант ЗСУ, загинув біля села Красне на Луганщині 16 серпня 2014 під час обстрілу росіянами з РСЗВ «Град», закривши своїм тілом двох товаришів – пише ZAXID.NET

Круглими сиротами після смерті Олени Пасевич стало двоє діток – Сергій та Марійка.

Щирі співчуття родині висловлює й і редакція Regionnews.