Правоохоронці повідомили нові подробиці в справі померлого народного депутата від партії «За майбутнє» Антона Полякова. Водій таксі на протоколі почав давати свідчення, які відрізняються від його початкової версії.

Про це журналістам «УНІАН» повідомив директор Департаменту Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко.

За його словами, тієї ночі померлий нардеп контактував з трьома громадянами. Особи всіх встановлено. Також водій таксі, який підвозив Полякова, почав давати дещо інші свідчення. На початку розповідав поліцейським, що пасажира підібрав випадково. Згодом з’ясувалось, що певний час він їхав за машиною з нардепом, який їздив столицею з іншим свідком.

«Якщо слідство вважатиме у сукупності доказів, що можна виходити на якусь підозру, то поліція швидко повідомить інформацію»

Нагадаємо, про смерть 33-річного народного депутата Антона Полякова стало відомо 8 жовтня. Патрульні зупинили таксі за порушення ПДР. На задньому сидінні вони виявили непритомного чоловіка. Правоохоронці викликали «швидку» та надали першу допомогу, однак нічого не допомогло.

Таксист розповів, що нардеп сів до нього біля однієї з зупинок в Дніпровському районі. Його стан почав погіршуватись – нудило.

Того ж дня пресслужба Київської міської прокуратури оприлюднила висновки експертів, які проводили розтин тіла: смерть настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби. В крові Полякова виявили сліди метадону та спиртного.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ з приміткою «Природна смерть».

Фото: Google.com