Навесні у  Запорізькій області розпочалися ремонти одразу кількох ділянок доріг в області різного значення. Частина з них – це продовження раніше розпочатих ремонтів та реконструкцій.
Перші затори у зв’язку з дорожніми роботами вже відчули водії на травневі вихідні. Зокрема, траса в напрямку моря, за 20 кілометрів від Мелітополя була сильно перевантаженою, затори були годинними. На багатьох напрямках рух транспорту є інтенсивним, тож водіїв турбує питання, як проходять роботи та коли вони можуть бути закінченими.
У Службі автомобільних доріг Запорізької області дали короткий огляд стану справ.
На національній автодорозі Н-23 Кропивницький – Кривий Ріг – Запоріжжя дорожники вже вийшли на фінішну пряму — завершили укладання асфальтобетонного покриття та стали до облаштування узбіч, а також встановлення дорожніх знаків. Попереду — нанесення дорожньої розмітки та облаштування зупинкових комплексів.
В цей же час триває ремонт на міжнародній автомобільній дорозі М-18 Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта. Роботи проводяться в межах Мелітопольського району.
Розпочато ремонт й на територіальній дорозі Т-08-20 Якимівка – Кирилівка. Вона перетинає трасу М-18 та веде до курортного селища.
Тому, в цьому році буде відновлено дорожнє покриття ще до одного запорізького курорту. Завдяки відремонтованим М-18 (в межах Запорізької області) та Т-08-20 відпочивальникам буде набагато зручніше дістатись курортної Кирилівки.