У Запоріжжі планується реконструкція на декількох вулицях Шевченківського району. Вже затверджена схема організації дорожнього руху при проведенні робіт по об’єкту  «Реконструкція   вул.  Шевченка  від  вул.  8  Березня  до  вул. Солідарності і вул. Солідарності від вул. Шевченка  до вул. Калібрової  в м. Запоріжжі».

У зв’язку з цим на засіданні виконавчого комітету Запорізької міської ради планують розглянути питання зміни руху кількох автобусних маршрутів на час проведення робіт.

Про це стало відомо із проєкту рішення, який опублікували сьогодні на сайті міськради.

У документі зазначено:

1. Тимчасово, на час закриття руху транспорту по вулиці Шевченка та вулиці Солідарності, внести зміни до автобусних маршрутів загального користування №56 «Комбінат «Запоріжсталь» – Центральна прохідна», №57 «Комбінат «Запоріжсталь» – Міськпаливо», а  саме: організувати  рух  автобусів від вулиці Восьмого Березня по вулицям: Ігоря Сікорського, Калібровій та далі за маршрутами в прямому та зворотному напрямках руху.

2. Тимчасово, на час закриття руху транспорту по вулиці Солідарності, внести зміни до автобусного маршруту загального користування  №6 «вул. Авраменка – Обласна бібліотека», а саме: організувати  рух автобусів від перетину вулиці Ігоря Сікорського та вулиці Восьмого Березня по вулицям: Восьмого Березня, Іванова та далі за маршрутом в прямому та зворотному напрямках руху.

Строки проведення робіт та зміни руху Regionnews повідомить додатково.