Вчора ввечері на станціх метро “Лісова” київського метрополітену трапилася надзвичайна подія – у 23-річної жінки почалися перейми, вона народила хлопчика.

Допомогу породіллі анадавили перехожі та поліція.

У пресслужбі Патрульної поліція міста розказали як це було та поділилися відео з місця пологів.

У 23-річної киянки почались пологи у підземному переході. На крики породіллі одразу відреагували поліцейські, які несли службу неподалік, працівниця метрополітену та перехожі.

Вчора ввечері близько 20:00 поліцейські, які несли службу на станції метро “Лісова”, почули крики про допомогу. Правоохоронці миттєво зреагували та виявили на підлозі у підземному переході жінку з немовлям. Працівники поліції принесли жінці ковдру, воду, необхідні речі гігієни та викликали лікарів.

Як розповів поліцейський взводу № 2 управління поліції в метрополітені Микола Шлапак, до приїзду лікарів поліцейські та небайдужа громадянка постійно перебували біля молодої мами та слідкували за її станом та новонародженим:

“Наразі вони у лікарні та почуваються добре. Такі надзвичайні ситуації трапляються досить рідко, але ми – поліцейські, а відтак готові допомгти у будь-якій ситуації”.