Під Запоріжжям в смт Кушугум 25 травня стався “великий переполох”- 10-річна дівчинка зникла разом зі своїм батьком. Телефон чоловіка не відповідав, мати дитини, не знайшовши дівчинку та її батька, заявила до поліції.

Як виявилося чоловік всю ніч пиячив, а дитина холодна та голодна була заручницею ситуації, вона була холодною та голодною.

Деталі розказали в пресслужбі поліції.

Близько півночі в поліцію звернулася 35-річна жителька смт Кушугум, яка розповіла, що знаходилася на роботі, а її чоловік 1974 року народження з 10-ти річною дочкою ввечері поїхали на авто “ЗАЗ-1102” в невідомому напрямку. Схвильована заявниця уточнила, що мобільний телефон чоловіка знаходиться поза дією мережі.
Працівники поліції організували пошукові заходи одразу по декількох напрямках. Встановлювали коло родичів і знайомих подружжя, до яких міг поїхати чоловік з дитиною. Глава сім’ї з’явився вдома під ранок 26 травня зі зголоднілою і замерзлою дівчинкою. Поліціянти доставили чоловіка до відділення поліції де з’ясували, що він зі своїм знайомим розпивав спиртні напої в сусідньому селі Балабине – розповіли в поліції.

Стосовно чоловіка було складено кілька адмінпротоколів.
Включаючи адміністративний протокол за ст.130 «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного або іншого сп’яніння», що карається штрафом в розмірі 17 000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 1 рік.