Вчора стало відомо про трагічну загибель заступника начальника “Служби автомобільних доріг Запорізької області” Олександра Шандиби.
Чоловік повертався додому – до Черкас  із Запоріжжя, де працював та по суті відповідав за будівництво запорізьких мостів.
На трасі в Дніпропетровській області щось пішло не так й трапилася ДТП. Її обставини поки не відомі, втім припускають, що 60-річному чоловіку могло стати погано за кермом.
Про смерть Олександра Шандиби спершу написав інфраструктурний оглядач Павло Авдокушин, згодом з’явився допис ДП «Місцеві дороги Запорізької області», там підтвердили випадок і висловили співчуття з приводу трагедії.
На сторінці підприємства також написали декілька слів про те, яким був загиблий.
Колектив ДП «Місцеві дороги Запорізької області» висловлює співчуття у зв’язку з трагічною загибеллю Олександра Михайловича Шандиби
Працівник Служби автомобільних доріг у Запорізькій області, заступник начальника Служби з розвитку доріг. Провідний архітектор та будівельник. Мостовик. Він опікувався будівництвом мостових переходів через річку Дніпро у Запоріжжі.
Для багатьох з нас Олександр Шандиба завжди буде прикладом працелюбності та відповідальності за свою роботу.
Лише минулого року Олександр Михайлович відсвяткував 60-річний ювілей. А нині його життя забрала жахлива ДТП.
І ми назавжди запам’ятаємо колегу за його життєвий досвід, мудрість та добру вдачу.
Колектив ДП «Місцеві дороги Запорізької області» висловлює щирі співчуття родині та колегам Олександра Михайловича Шандиби.
Відомо, що аварія трапилася близько 13:00. Очікуємо на офіційний коментар від поліції.
Глибокі співчуття родині Олександра Шандиби.