Вчора, 19 червня, RegionNews розповідав, що у Запорізькій області сталася аварія. На місце події викликали рятувальників, щоб вони деблокували постраждалих з авто. На сайті ГУНП прокоментували інцидент.

Зіткнення вантажівки та легкового авто відбулося о 4:45. 24-річний водій «ВАЗ 2105», який їхав дорогою «Оріхів-Пологи», врізався у причіп «Kronе» вантажівки «DAF». Водія легкового авто та його 21-річного пасажира доставили до лікарні. Останній помер, інший постраждалий перебуває в тяжкому стані у реанімаційному відділені.

На момент аварії, вантажівка стояла частково на правому узбіччі, частково на правому краю проїзної частини. Близько опівночі водій виїхав на праве узбіччя та застряг у рухливому ґрунті, після чого ліг спати.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).
До свідків події, які мають відеозаписи, звертаються правоохоронці з проханням звертатись за телефоном (098) 987-94-44 або «102».

Фото пресслужби ДСНС