Зухвале пограбування сталося в м. Мелітополі Запорізької області. Підозрюваного вже затримали.

16 червня близько 18:00 на спецлінію «102» надійшов виклик. Прибувши на місце події правоохоронці з’ясували, що в місцевій аптеці сталося пограбування. В середину зайшов невідомий й погрожуючи предметом схожим на пістолет почав вимагати, щоб йому віддали гроші з каси. 46-річна провізорка віддала готівку, коли злочинець пішов – натиснула кнопку виклику охорони і зателефонувала у відділок поліції. Сума збитків близько 2 тисячі гривень, повідомляється на сайті ГУНП Запорізької області.

По гарячих слідах вдалося вирахувати підозрюваного. Ним виявився 39-річний місцевий мешканець. Під час обшуків за місцем проживання чоловіка та його батьків, оперативники виявили газовий пістолет. Стало відомо, що пістолет свого часу фігурант забрав у батька. Останній думав, що загубив зброю. Вилучені предмети направлені на експертизу.

Мелітопольцю повідомили про підозру за ознаками ч. 3 ст. 187 (розбій) ККУ. Наразі він знаходиться під вартою без права внесення застави. За статтею передбачається покарання від 7-10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.