Співробітники ДСНС Київської області повідомили про проміжні результати пошуку двох осіб, що зникли у Київському морі.  Так, тіло дитини 2011 року народження вже відшукали, пошуки чоловіка, який був разом з дитиною перебував  на надувному матраці.
Чоловік разом з дитиною зник у воді поблизу с. Лебедівка. Тіло дитини було знайдено на відстані більше 10 кілометрів від місця зникнення поблизу села Козаровичі, тіло дорослого ще шукають…
Рятувалники також повідомили й про інші випадки зникнення людей на воді.
Під час даних пошукових робіт до рятувальників Київщини надійшло нове повідомлення про те, що знов-таки на Київському водосховищі біля с. Ровжі відносить у море човен з людиною. Врешті чоловіка відшукали за 10 кілометрів від берега у стані алкогольного сп’яніння  без будь-яких засобів захисту!
Водночас до ДСНС надійшов черговий виклик про те, що між с. Ровжі і с. Лебедівка жінку і дитину відносить у море на гумовому човні.
Човен було виявлено на відстані 4-х кілометрів від берега. Коли рятувальники дісталися до нього, були вражені: жінка знаходилася напідпитку, а дівчинки десяти років на плавзасобі не було. Виявилося, що дитина вистрибнула з човна і попливла до берега самотужки. Її знайшли за 1 кілометр від човна, у воді дівчина пробула близько двох годин , дуже змерзла і була вкрай знесиленна, але ЖИВА! Дитина розповіла рятувальникам, що злякалася, що човен потоне і вистрибнула, аби врятуватися.