Жахлива аварія трапилася в ніч з 22 на 23 липня о 01:54.

На автошляху Н-08 «Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя» в напрямку до селища міського типу Солоне трапилося зіткнення трьох автомобілів: вантажного автомобіля, легкового автомобіля «Skoda Octavia» та вантажного автомобіля «Mercedes-Benz 1824».

Про наслідки ДТП розповіли в ДСНС Дніпропетровської області.

Орієнтовно водій вантажного автомобіля рухаючись на автошляху Н-08 в напрямку селища міського типу Солоне не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з легковим автомобілем «Skoda Octavia», який стояв на узбіччі на тимчасовій зупинці. Після чого, легковий автомобіль продовжив некерований рух та зіткнувся зі стоячим вантажним автомобілем «Mercedes-Benz 1824».

Внаслідок ДТП загинув водій вантажного автомобіля «Mercedes-Benz 1824» (чоловік 1976 року народження) та постраждав пасажир легкового автомобіля «Skoda Octavia» (чоловік 1959 року народження). Постраждалого співробітниками екстреної медичної допомоги госпіталізовано до Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. І.І. Мечникова.

Співробітниками ДСНС за допомогою аварійно-рятувального обладнання вилучено тіло чоловік з під автомобіля та передано співробітникам екстреної медичної допомоги.