Відсьогодні, 4 серпня, у Запоріжжі запрацював ще один центр масової вакцинації. Він знаходиться в ТЦ «Амстор». За необхідності в приміщенні медикам виділять не один, а два поверхи.

Торговий центр розташований на вулиці Перемоги, 64. Запоріжцям для щеплень виділили весь другий поверх у будівлі. На цей час тут працює 6 мобільних бригад – це лише половина загальної площі. Однак керівництво «Амстору» готове виділити ще один поверх, якщо у цьому буде потреба, повідомляється на сайті міськради.

У центрах вакцинації роблять щеплення: Pfizer, CoronaVac, AstraZeneca та Moderna. На сьогодні використано понад 70 тисяч доз вакцин. Першу дозу отримали 48 325 осіб, другою щеплені – 22 549 осіб.

Центр відкрито завдяки співпраці з соціально відповідальним бізнесом. Вакцинуватись запрошують громадян віком від 18 років. Перед вакцинацією треба зареєструватись у реєстратурі територіальних центрів первинної медико-санітарної допомоги, або у свого сімейного лікаря. Також записатись можна через сайт департаменту охорони здоров’я, Запорізької міської ради та сайт медичної інформаційної системи Helsi. При собі необхідно мати паспорт з ідентифікаційним кодом.

Нагадаємо, в липні в ТРЦ CITY MALL відкрився центр масового щеплення проти коронавірусу.

Також щеплення можна зробити й інших центрах Запоріжжя:

  • КНП «Запорізький центр первинної медико-санітарної допомоги №1»: пр. Соборний, 88. Час роботи – щоденно, з 9:00 до 15:00.

  • КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги №2»: вул. Авраменка, 4. Час роботи – щоденно, з 9:00 до 15:00.

  • КНП «Запорізький центр первинної медико-санітарної допомоги №5»: вул. Запорізького козацтва, 25. Час роботи – щоденно, з 9:00 до 15:00.

  • КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги №8»: вул. Харчова, 8. Час роботи – щоденно, з 9:00 до 15:00.

  • Центр масової вакцинації (тимчасовий пункт щеплення) на базі Запорізького обласного центру молоді. Час роботи – щоденно, з 11:00 до 16:00.

  • ТЦ «City Mall»: вул. Запорізька, 1Б. Час роботи – щоденно, з 10:00 до 18:00.

  • 2-й поверх ТЦ «АМСТОР»: вул. Перемоги, 64. Час роботи – щоденно, з 10:00 до 18:00.