Запорізький активіст Денис Тарасов з’ясував, що фірма, яка отримує мільйонні замовлення на ремонти житлових будинків, була зареєстрована минулого року.

ТОВ «Базіс Компані» зареєстровано 11.03.2020 (1 рік 4 місяці). Керівник – 30-річний Строганов Роман Олександрович. Ще у 2017 році він шукав роботу водія, а вже сьогодні Департамент ЖКГ замовляє у його новоствореної фірми капремонти.

Це могла б бути яскравою історією успіху. Однак 2 серпня на вул. Медведєва, 7, в чотириповерховому житловому будинку сталася масштабна пожежа. Дивом ніхто не постраждав. Близько 100 осіб було евакуйовано. Рятувальники протягом декількох годин гасили вогонь. Ситуації ускладнювалась тим, що будівельники на даху, де робили ремонт, понаскладали легкозаймисті матеріали. Попередньо причина пожежі – вибух газового балона, який лишили робітники цієї ж фірми.

Тобто говорити про те, що молодий підприємець досягнув успіху завдяки прискіпливому ставленню до роботи, не варто. Втім, якимось дивом йому вдається отримувати мільйоні замовлення.

Нагадаємо, згідно з базою закупівель «Прозоро» Департамент ЖКГ замовив ремонт даху вище згаданого будинку у «Базіс Компані» на 1,78 млн грн.

Також, місяць тому ця ж фірма виграла тендер на заміну інженерних мереж в будинку по пр. Соборному, 146. Замовник – Департамент ЖКГ. Сума – 3,061.

За пів року компанія отримала замовлень на 6,2 млн грн.