Вчора, 11 серпня, в селі Копані Оріхівської територіальної громади сталася аварія, в результаті якої загинув чоловік.

Повідомлення про інцидент правоохоронці отримали о 14:20. На місці події вони з’ясували, що 33-річний водій автомобіля «ІЖ» рухаючись вулицею Центральній, не надав перевагу в русі трактору та здійснив з ним зіткнення. Після чого легковий автомобіль влетів в паркан. Від отриманих травм помер 47-річний чоловік, який знаходився в салоні легкового авто, повідомляє пресслужба ГУНП у Запорізькій області.

Під час перевірки з’ясувалося, що водій «ІЖ» був п’яним. В крові виявлено 4,34 проміле алкоголю. Порушника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Сьогодні чоловіку повідомили про підозру у скоєнні кримінального злочину за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння) ККУ. Фігуранту загрожує позбавлення волі строком від 5-10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3-х років. Вирішення про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Свідків ДТП, які мають відеозаписи, просять повідомляти інформацію за номерами телефонів: (098)590-65-92 або «102».