Кілька днів тому в мережі з’явилося відео непристойної та навіть вульгарної поведінки на одній з вечірок в Запорізькій області.

Події відбуватися в курортній Кирилівці. Там в розважальному закладі проводили конкурс, під час якого відвідувачі роздягались та імітували статевий акт. Підтвердження дій опублікували з’явилися в мережі Інтернет. Це викликало шквал негативних емоцій з боку суспільства. тож поліція взялася за перевірку фактів.

Дані події мали місце 16-17 липня цього року в одному із нічних розважальних закладів в смт Кирилівка.

“Станом на 12 серпня до підрозділів поліції заяв та повідомлень з даного приводу не надходило. Між тим, оприлюднення відео зазначеного вище конкурсу у соціальній мережі та деякими ЗМІ, викликало неоднозначну реакцію у громадськості. 12 серпня інформацію з даного приводу внесено до Єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події”  – повідомили в пресслужбі ГУ НП Запорізької області.

Наразі поліцейські спілкуються та проводять роз’яснювальну роботу з власниками розважального закладу та ведучими щодо коректної поведінки відпочиваючих у закладі, недопустимості порушення норм моралі та етики.

За даним фактом вирішується питання про внесення матеріалів до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.»