Капітальний ремонт постраждалого будинку по вул. Сержанта Медведєва, 7 довірили ТОВ «Анстрой Лімітед» за понад 12 млн грн.

На сайті «Dozorro» вказано, що замовник послуг – Департамент з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради. За 12 844.60 капремонтом покрівлі з горищного перекриття після пожежі на Медведєва, 7 робитиме «Анстрой Лімітед». Процедура проводилась без конкурсу. Замовник посилається на пункт 3 частину 2 ст. 40 Закону України:

«Про публічні закупівлі» – якщо у замовника виникла нагальна потреба здійснити закупівлю у разі виникнення особливих економічних чи соціальних обставин, пов’язаних з негайною ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій, що унеможливлюють дотримання замовником строків для проведення тендера.

10 серпня на позачергові сесії міськради депутати проголосували за виділення 5 млн.грн на ремонт.

Нагадаємо, фірма «Амстрой Лімітед» займалась реконструкцією Правобережного пляжу за понад 52 млн грн. Майже одразу після відкриття пляжники почали знаходити на ньому огріхи (від не працюючого підйомника до пошарпаних кабінок). Згодом, взагалі, пляж почав розвалюватись.

Фото: Google.cov