Про це у себе в сторіз в Інстаграм повідомила відома українська співачка Надя Дорофєєва.

22-річний Євген Гончаренко учасник балету Дорофеєвої. Тому вона від самого початку тримала руку на пульсі, після того, як стало відомо про страшний інцидент. З 1 серпня хлопець знаходиться в комі. Нещодавно мама постраждалого повідомила, що нарешті він вийшов з коми.

«Друзі! Щойно говорила з мамою Жені. Женя прокинувся» – поділилася радісною новиною зі своїми підписниками співачка.

Нагадаємо, 1 серпня відома українська співачка Надя Дорофєєва повідомила, що її танцюриста жорстоко побили. Зловмисник зник з місця події. Правоохоронцям вдалося затримати підозрюваного. Ним виявився 28-річний працівник Управління державної охорони України. Його затримали за підозрою у нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження 22-річному Євгену.

Інцидент стався поблизу гей-клубу Lift. Співробітник УДО врізався у друга постраждалого, а потім і відштовхнув постраждалого. Імовірно, це було зроблено спеціально. Дівчина дістала телефон, щоб все це знімати. Зловмисник кинувся до неї. Євген прикрив її собою. Це не сподобалось чоловіку, і він вдарив його в обличчя. Хлопець впав вдарившись головою. Через хвилину він буцнув ногою вже непритомного юнака.

Фото: Google.com