Турист з Мелітополя, який відпочивав в Кирилівці Запорізької області, розповів про головні проблеми курорту. І, як не дивно, але це не медузи, комарі й блохи.

Під час форуму UkraineInvest Talks: Dnipro голова Запорізької області Олександр Старух розповів, що скоро Кирилівка може стати європейським курортом. Для цього є усі можливості (400 баз, 60 км узбережжя, чудова природа тощо). Однак цього замало враховуючи проблеми з інфраструктурою, відсутністю водопостачання та каналізації.

В YouTube з’явилось відео, де автор ролика їздить селищем міського типу. Чоловік знімав «пересувні каналізації» та «водопостачання» – авто з цистернами.

«Раніше в Кирилівці не хотіли робити водовідведення та каналізацію. Бо вигідніше організовувати машини, які доставлятимуть воду людям чи перевозитимуть відходи. На цьому можна добре заробити. Нещодавно один місцевий депутат пообіцяв зробити з Кирилівки Туреччину. Побачимо наскільки у нього вийде» – ділиться роздумами мешканець Мелітополя.

Нагадаємо, Олександр Старух презентував інвестиційний проєкт. Він розрахований на 2,5 роки з інвестиціями в розмірі 35 млн. Проєкт передбачає проведення водопроводу, відведення води з р. Молочна для контролю її рівня і будівництво очисних споруд потужністю 12 тис. куб. М./добу.

На головній – фотоілюстрація