Сьогодні, 20 серпня, у Василівського районі сталася масштабна аварія в якій загинуло 5 людей, 3 яких – діти. Правоохоронці розшукують свідків аварії.

Близько 4:30 на автодорозі «Харків-Сімферополь» водій Opel Astra 1990 року народження (разом з ним знаходилась пасажирка 1989 р.н.) їдучи зі сторони м. Мелітополь в бік м. Василівка, виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення з автомобілем Mercedes-190, повідомляє пресслужба ГУНП Запорізької області.

Другий транспортний засіб перевернувся у кювет й загорівся. В результаті чого, воді та чотири пасажири, які знаходилися в палаючому авто, загинули на місці події. Серед них було троє дітей.
Водію Opel Astra та пасажирці знадобилась медична допомога. Їх доставили до лікарні.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Розпочато досудове розслідування.

Свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, із проханням відгукнутись та звернутися за телефоном (098) 987-94-44 або 102.